Binnenhuisarchitectuur

Binnenhuisarchitecte Agnes Vanzanten helpt u uw eigen sfeer neer te zetten. Bijvoorbeeld voor de inrichting van uw huiskamer, woonkamer, keuken, babykamer of kinderkamer. Ook voor styling van woning of huis kunt u bij ons. Onze stylist of styliste of woonstylist geeft u een interieuradvies voor uw interieur. Dit is een advies voor kleur gebruik (kleuradvies), waarbij gekeken wordt welke kleuren het beste passen bij uw (gewenste) inrichting. Advies voor het gebruik van accessoires, gordijnen of stoffering.

Verkoopstyling


Agnes Vanzanten is gecertificeerd verkoopstyliste ).We maken geen dure rapporten over hoe u uw huis kunt veranderen, maar pakken het liever praktisch aan. We analyseren uw woning en inrichting, bekijken waar winst te halen is en gaan aan de slag. In gemiddeld acht uur tijd wordt uw woning gerestyled voor de verkoop.De foto’s die na de restyling gemaakt worden zullen potentiële kopers over de drempeltrekken. Over uw drempel. 

Kleuradvies en lichtadvies

Iedereen wil prettig wonen in een mooiontworpen interieur! Met goede adviezen van een binnenhuisarchitect of stylist (styliste) komt u tot een ontwerp van uw woninginrichting. Met de interieurontwerper of binnenhuis architect komt u tot keuze van meubels. Met het woonadvies van de interieur ontwerper is het prettig wonen. Kijk verder voor een binnenhuisarchitect. 

Werkgebied Limburg

Agnes Vanzanten richt zich voor interieuradvies en verkoopstyling op regio Limburg. Dus werkzaam in maasmechelen, lanaken maaseik, genk, … horen hierbij.

Interieur makeover

Een bank, een tafel, een kast, stoelen en een paar lampen. Dat zijn zo ongeveer de basiselementen in elke woonkamer. Dan kunt u baat hebben bij iemand die met u meekijkt. Die frisse ideeën aandraagt om uw huis een snelle oppepper te geven. Die met een onbevangen blik naar uw inrichting kijkt en nét die veranderingen kan aandragen die het verschil maken.Maar soms wilt u het net even anders. En dat is nog niet zo eenvoudig